& Senocq uppdrag_new

Kreativa och medskapande processer

& Senocq skapar inspirerande platser där människor möts och upplever. Inom kulturen, på arbetsplatsen och på fritiden. Uppdragen varierar från scenografier, utställningsdesign, pop-up butiker, event och rum för att stärka, skapa och utmana individer och grupper. Kontakta & Senocq om du behöver stöd eller har frågor om en idé eller ett arbete. 

Metropol

Scenografi  och attribut för Metropol – Ett immersivt scenkonstverk.

Kroppens hus

Kroppens hus var en hybridupplevelse med utställning, samtalsserie och medicinsk konstverkstad. Upplevelsen var helt kostnadsfri. Kroppens hus fanns i gamla Birkaterminalens tull, bredvid Fotografiska i Stockholm.

VONO- I am like many

I AM LIKE MANY är en humoristisk föreställning på fullaste allvar. Ett potpurri av mångstämmig körmusik, poesi och improvisation skildrar människans vackraste och grymmaste sidor. 

Tweek

En flyttbar scenografi med rekvisita som skulle ha sitt huvudsakliga plats på deras kontor men där delar kunde flyttas till mässor och varuhus.

Väntrummet

Väntrummet en utställning om konst och folkhälsa

Utställning där kulturen skapar öppna möten och samtal kring konst och folkhälsa. Ett samskapande projekt mellan Kroppens Hus och Kulturhuset Stadsteatern.

Folksagor & Disney

Utställning Millesgården foto Ristenstrand Norrköping

Aktivitetsrum för barn på utställning ”Gustav Tenggren – Från John Bauer till Walt Disney” på Millesgården. Uppdrag för Expology.

Julbordsshow

Cirkus Cirkör julbordsshow på Artipelag Konsthall. Foto: Nina Wande

Rumslig gestaltning för Cirkus Cirkörs exklusiva julbordsshow ”Skärgård i vinterskrud” på Artipelag konsthall på Värmdö. 

Epifónima

Cirkus Cirkörs föreställning Epifónima. Foto Maryam Barari.

Scenografi för Epifónima, en föreställning av Cirkus Cirkör, är inspirerad av kvinnors röster, strävan och sätt att skapa och organisera sig på. 

Väggmålning

Rosa-röd abstrakt väggmålning på Dansens hus

Väggmålning och inredning i Dansens hus foajé för mingel och samtal i samband med Cirkus Cirkörs föreställning Epifónima.

Cirqueen

Cirqueen. Foto: Peter Holgersson AB

En karaktär skapad till event och happenings för Cirkus Cirkör. Karaktären arbetades fram tillsammans med cirkuskonstnärerna Anna Lagerqvist, Fouzia ”Fofo” Rakez och David Eriksson. 

Movements

Cirkus Cirkör Movements Foto Emmalisa Pauly

Cirkusnummer och erfarenheter har vävts ihop med artisternas personliga berättelser och upplevelser. En föreställning om medmänsklighet och gränsöverskridande av Cirkus Cirkör.

Limits

Cirkus Cirkör Limits Foto: Mats Bäcker

I Limits blandas cirkuskonster och livemusik med budskapet om att ingenting är omöjligt. Limits var en samproduktion mellan Cirkus Cirkör och Archaos, Pôle national des Arts du Cirque.

Knitting Peace

Cirkus Cirkör Knitting Peace Foto: Mats Bäcker

Cirkus Cirkörs poetiska nycirkusföreställning fylld av garn, trassel, linor och trådar. Här vävs frågeställningar om strävan och stickning samman med hisnande artisteri, loopad livemusik och suggestiv scenografi.

Knitting Peace, utställningen

Knitting Peace utställningen, Cirkus Cirkörs och Armémuseum

Kan man sticka fred? En filosofisk konstutställning om gerillaslöjd och fredsaktivism. Nio valv rymde olika världar där besökare kunde gå in och undersöka stickade konstverk gjorda av hundratals människor. Ett samarbete mellan Cirkus Cirkör och Armémuseum.

Borders

Cirkus Cirkör Borders Foto Frans Hällqvist

I västvärlden har vi fullt upp med att utmana varandra i att överstiga våra komfortzoner. På samma gång skyddar vi våra europeiska gränser hårdare än någonsin. Samproduktion mellan Cirkus Cirkör och Malmö Stadsteater.