Om mig

Jag är född i Frankrike – till en svensk mamma och en fransk pappa – och uppvuxen i Stockholm. Kärleken till konsten har jag ärvt från min mamma som är illustratör och mönsterformgivare. Jag arbetar multidisciplinärt och är konstnär, scenograf, utställningsdesigner och illustratör. Jag arbetar med olika tekniker och skapar förtrollande världar – stora och små – från min ateljé på Södermalm. Min konstnärliga process är utforskande och intuitiv och jag tror på snällhet och medskapande processer. 

Jag är konstnärligt utbildad på Basis Konstskola och Gerleborgsskolan. Från kulturvetarlinjen på Stockholms universitet har jag en magisterexamen.

I den nyligen avslutade utställningshybriden Väntrummet på Galleri 4, Kulturhuset Stadsteatern, var jag konstnärlig projektledare och scenograf. Väntrummet samlade kreatörer inom fri konst och scenkonst tillsammans med läkare och vårdexperter för att skildra sjukvårdens vardag. Utställningen använde konsten som språk för att folkbilda, ta bort stigma och öppna upp för samtal där besökare kände sig trygga att ta upp frågor om fysiska och psykiska sjukdomar.